6. syyskuuta 2012

5. päivä

Aurinkoinen aamu koitti taas, Minna heräsi töihin ja pojat lähti sukeltamaan. Minä painelin aamiaiselle Sannan kanssa. Sitten Sanna meni unosille ja minä altaalle. Loikoilin siinä, täyttelin ristikkoa ja nautin suunnattomasti olostani. Viihdyn erittäin hyvin yksinkin, joskus jopa kaipaan yksinolon hetkiä. Sellaisina hetkinä voi miettiä kaikenlaista.

Minnan työpäivä päättyi puolenpäivän jälkeen. Tyttö saapui nälkäisenä ja pisteli suihinsa kolme ruisleipää juustolla ja metwurstilla (kotoa tuotiin). Sitten piti lähteä rannalle... hetki vain lepäilyä ensin, niinhän se oli? Sannan kanssa siinä jutusteltiin ja Minna nukkui :) aina välillä vilkaisi meitä ja otti jopa laimeasti kantaa johonkin keskustelunaiheeseemme. Hellyttävän näköinen väsynyt matkaopas <3

Kun Minna piristyi, kävivät nuoret naiset purjeella liitelemässä korkeuksissa meren yllä (Parasailing). Illalla käytiin syömässä Karmassa, joka oli aivan ihana paikka. Dalai Laman viisauksia ja WC, jossa olis voinu vaikka asua. Ja maistoin siellä muuten elämäni ensimmäisen kerran sushia - ja se oli nammm!

Kuvia poikien retkestä, muut kuvat jäi kokonaan ottamatta tänään, osaksi siksi, että kamerat oli poikien matkassa.







Äijäenergiaa

Majakat on ihania!


Ja sukellusoppituntien välissä hiukan rentoutumista ja seikkailua


Mitäs nyt tapahtuu ??!!

Tuo mieshän ahdistelee mun poikaani ?!

Tais sittenkin synkata ja olla samanlainen huumorintaju pojilla :D Ja pojat suoritti Scuba Diverit jokainen. Onneks olkoon, siitä sit jatkoa Open Water Diveriksi, kuten Timppa.









1 kommentti:

  1. Harmi ettei Karmasta ole kuvia. Se on kyllä ihana paikka! Ja arvasin, että tykkäät sushista ;)

    VastaaPoista