4. syyskuuta 2012

3. päivä

Suuntasimme siis Minnan työpaikalle, loisteliaaseen viiden tähden hotelliin nimeltä Seven Seas. Minna oli jo aamusta työpäivänsä aloittanut ja tuli meitä respaan vastaan. Saimme esittelykierroksen ja paikka oli niin suuri, että ensin tuntui, että eksyyhän tuonne.

Minna palasi työhönsä, ja me menimme ensin syömään lounasta. Tarjoilut olivat yltäkylläiset. Siitä siirryimme sitten vesilajeihin, niiden harrastamiseen oli tuolla hotellialueella upeat mahdollisuudet. Kaksi allasaluetta ja vesiliukumäkiä. Kuvat kertokoon puolestaan:










Mutta mutta, ketäs täältä tulee? Bamsenalle ja Pomppis sekä muut lasten ystävät :)






Näin lämpöisen halauksen sain Pomppikselta :)



Juha nappasi upean kuvan

Ja näin ihanat naiset olivat toivottavassa meitä tervetulleeksi illalliselle.

Kiitos Minna upeasta päivästä. Oli hienoa käydä katsomassa sua työssäsi, ja kyllä on upea työympäristä sulla! On se jännä, kuinka erilaista on olla ajatuksissa sun luona nyt, kun on itse saanut olla paikan päällä. Jotenkin tuntee olevansa lähempänä...

Ja huomenna Minnalla on vapaapäivä!


1 kommentti:

  1. Voi että :) Niin kiva elää uudelleen teidän ihana lomaviikko näiden blogipostausten kautta! Ja oon samaa mieltä, tuntuu kivalta että kotiväki tietää vähän paremmin minkälaista mulla on täällä. <3 Huomista vapaapäivää odotellessa!

    VastaaPoista