5. syyskuuta 2012

4. päivä

Tää oli rento päivä. Minnalla siis kokopäivävapaa ja oli meidän huoneessa yötä, siskonpetillä Masin kanssa. Aloitettiin päivä kaikessa rauhassa, loikoiltiin hiukan altailla ja sitten lähdettiin shoppailemaan Manavgatiin. Sieltä tarttui mukaan jokunen paita ja ne Conssit. Jotka sittemmin päätinkin antaa Meikulle tuliaisiksi. Taisivat olla mun tyyliini turhan nuorekkaat ja olisivat pian jääneet käyttämättä.

Sitten takas hotellille ja siestan viettoa.

Illan tullen lähdimme, tällä kertaa taksilla, vanhaan kaupunkiin. Tutustuimme vanhan kaupungin raunioihin, joita ollaan kovalla tohinalla entisöimässä. Ja sitten syömään, tällä kertaa vuorossa Ravintola Limam.



Onni on pienissä hetkissä, ne vain täytyy nähdä. Nyt minä onnekas sain vielä ikuistettuakin sellaisen.



Tää on ihan tyhmä kuva ja tulee vaan paha mieli. Nää oli tarjolla ruuanlaittoon, keittoa varten, Vai kiusasiko se myyjä meitä ?!



Hassua, kun ravintolan sisällä kasvaa puu, ja noin iso vielä.

Ja yllättäen tavanomaisesta illallisestamme tulikin kihlajaisjuhlat. Juhan kosinta oli aivan mahtava. Taisin ekan kerran elämässäni kuulla ihan perinteisen kosinnan. Onnea paljon Sanna ja Juha !

Aurinko laskee taas, ja ohi on pian tämäkin päivä. Kaksi jäljellä..... (apua!) 

Hienosti otettu kuva, Juha.


Ja mitähän tässä silmä kovana tarkkaillaan?

Löysin kotiin muiston Turkista. Nyt se on silmieni ilona kotiterassilla. Heti ekana iltana muuten Meikku sai palovammat sormiinsa tuosta "hatusta".

1 kommentti: