10. tammikuuta 2015

Ei ihan normi lauantai

Normilauantaihini kuuluu on hidas herääminen ja lekottelu aamupuuron jälkeen olohuoneen sohvalla. Aamu-uutisten katselu, Aamusydämellä-ohjelma jne. Siitä parin tunnin päästä sängyn petaus, ja kodin pikku puuhastelua. Ulkoilu, ruuanlaitto ja syönnin jälkeen taas sohvalle. Siinä loppupäivä sit meneekin.

Mutta tänään ei ollut normi lauantai.




No eilen illalla tuli rentouduttua vähän. Lasi lempiviiniä, ja vakkari-iltapala. Taustalla Pentikin huovutettu poro, josta tykkään paljon.




Minnaa nauratti, mutta olen alkanut silloin tällöin tehdä Tsipalle oikein courmetaamiaisia. Nyt sattui jäämään hyvää kanaa ja riisiä. Pakko merkata, että on Tsipan. Muuten joku nälkäinen syö pois meidän vanhan rouvan herkut.




Mutta nyt on päästy lauantaihin ja ehdin sentään ottaa kuvan komeasta hiilloksesta. Rakastan tota uunia! Joo ja kuusi on vieläkin sisällä. Koko viikko on ollut niin kiireistä, ettei olla ehditty siivota joulua pois vielä.

Aamulla ensimmäisenä papalle käymään, kun ei olla nähty häntä lähes kolmeen viikkoon. Sitten kotiin ja alle tunnissa olin matkalla Ideaparkkiin Masin ja Minnan kanssa. Ideaparkissa meni monta tuntia ja kun pääsin kotiin, taasen alle tunnissa olin jo matkalla hakemaan Minnaa töistä ja Masi sai samalla kyydin kylille. 

Kotiin pääsin puolitoista tuntia sitten ja nyt on jo kakkupohja otettu uunista ja pian alan sitä täyttämään. Jaa mitä meillä juhlitaan? Alla kuvat perhealbumista. Siinä kaksi rakasta syntymäpäiväsankaria:













4 kommenttia: