12. elokuuta 2013

Lomalla: etappi 5

Sitten lähdettiinkin koti etelää ja tulisimme saamaan seuraa myös. Lieksasta matka jatkui Hirvensalmelle Sfc Etuniemeen, joka on yksi vakipaikkojamme. Matkalla oli ihastuttava pysähdys, kun lähestyimme Valamon luostaria ja päätimme poiketa siellä. Voi miten kaunis se oli!

Etuniemi on aina ihana paikka, käytiin saunassa ja uimassa. Uimassa tulikin käytyä viimeksi Kalajärvellä, ihan loman alussa eli lähes kaksi viikkoa sitten. Veden lämpötila oli 19 astetta hrrrr, mutta saunassa oli kuumat löylyt. Nyt olimme siellä vain yhden yön, koska treffit matkaseuranmme kanssa olisi heti seuraavana päivänä.



Valamossa toivottiin, että kirkossa sisällä ei otettaisi kuvia ja kunnioitimme tätä toivetta.

Ja siinä Etuniemen "yhden yön leiri".





2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Liityin lukijoidesi joukkoon :) Vasta hiljattain tänne löysin, ja ihastuin tapaan, jolla olet kuvannut teidän arkea, elämän tärkeitä ja kauniita hetkiä. Olen itsekin niin monesti haaveillut, että saisimpa aikaiseksi. Elinan tsemppauksella vihdoin tartuin tuumasta toimeen - ja tässä sitä ollaan :) Harjoittelen..

    Ihanan kauniita kuvia sinulla Valamosta. Sinisen ja valkoisen kontrasti: Ei uskoisi, että ollaan Suomessa lainkaan. Kaunista!

    Sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Sonja, kuinka ihanan blogin olet aloittanut! Hieno juttu, koska kuten olen sulle joskus maininnutkin, elät unohtumattominta ja ihaninta aikaa. Aikaa, jota itse ikävöin..

      Ja kiitos palautteestasi, tuli tosi hyvä mieli <3

      Poista