21. toukokuuta 2015

Ensimmäinen kesäilta

Voi ihanuutta ja mikä ihana päivä. Vaikka siitä pääsin kotona nauttimaan vasta reilusti iltakuuden jälkeen, niin silti! Ensin työpäivä tosiaankin, sitten kotona viikonloppusiivous ja sitten terassille. Miten tärkeä ja ihana paikka oma terassi onkaan. Ja kuinka lämpöinen oli ilma tänä iltana. Onhan sitä terassilla koitettu istua aiemminkin...kuten alla olevassa kuvassa!


Terassielämää huhtikuun 12. päivä. Minna on mutkalla tuossa etummaisena :D


Tänä iltana oli toisenlaiset tunnelmat. Vietin pitkän tovin olostani nauttien, kuuntelin linnun laulua ja silmä lepäsi, oi niin vihreässä pihanurmessa ja terassin kauneudessa. Terassi on toden totta olohuoneen jatko ja on aina juhlavaa ottaa talvisäilöstä sen kalusteet ja koristeet.

Sitruunaruohon tuoksuinen suitsuke ja takkatuli. Olen onnellinen, että tänä iltana oli mahdollisuus nauttia ja vaan olla. Säämies sanoi televisiossa, että huomenna sataa...



Viime viikonlopun kukka keittiön ikkunalla - luonnonvarainen keltavuokko






Tästä tykkään todella paljon- mun pieni takkatuli



Jotakin uutta sitten viime kevään.
Valkoinen vastuuki eli vahakangas ja somisteena kankainen liina ja kynttilär samaa kuosia.
Kiitos Minnan sisustusavulle :)


Eilen käytiin Timon kanssa hakemassa kesäkukat. No, matkalla sattui jotakin yhdelle kukkasista! Mutta takaisku kääntyikin voitoksi, kun Minna keksi, että siitä katkenneesta kaunottaresta tuleekin alkavan viikonlopun kukka! Jep jep - eikö olekkin nätti. Vihreät lehdet on tosin ihan jonkun muun kasvin kuin dahlian.






4 kommenttia: