21. heinäkuuta 2014

Yyteriin with Meikku

Kalajoelta sitten matka jatkui Vaasaan ja leiriydyttiin tuttuun paikkaan nimeltä Topcamping Vaasa. Paikka ei ollut juurikaan muuttunut, mutta eipä sillä niin väliäkään, sillä reissumme kovimmat vesisateet ajoittuivat tähän päivään. Koko matkankin Kalajoelta satoi runsaasti.

Perille päästyämme sade hieman hellitti, mutta seuraavan yön satoi niin, että jakelin nukkumaan mennessä vaunuseurueellemme korvatulppia - just in case. Vaunun katto pitää nimittäin kivaa ääntä kun sataa, mutta kun sataa kaatamalla, ääni ei todellakaan enää tuudita uneen. Puhumattakaan siitä, että "me vanhat karavaanarit" tällättiin vaunu männyn alle. Saatiin siinä sitten muutamia kommadokäpyjäkin katolle satunnaisin välein.

Vaunuseurueemme kasvoi Vaasassa. Meikku hyppäsi junaan Tampereelta ja noukimme hänet pari tuntia myöhemmin juna-asemalta. Niin tuli tervetullutta ääntä ja actionia meidän automatkoille ja vaunuun :) ja Timo sai viimein kaverin, jonka kanssa katsoa ja kommentoida futista. MM-kisat kun olivat menossa täyttä häkää.

Vaasa oli tosiaan vain yöpymispaikka ja heti torstaiaamusta (eli puoliltapäivin) matka jatkui kohti Yyteriä. Meikku toimi dj:nä ja piti meille toivekonserttia. Eli saimme toivoa biisejä ja Meikku järjesti ne kuultavaksemme aux-piuhalla. Matka meni yhdessä vilauksessa.

Yyteri oli aivan ihana, en käsitä, miksi näin kauan piti mennä viime kerrasta, joka oli muistaakseni kesällä 2002. Silloin joskus nimittäin tapasin pakata lapset autoon ja ajettiin päiväksi Yyteriin. Ne olivat ihania reissuja!


Hiukka courmet-meinikiä kehiin

Timolla aina uskollinen apukokki

Olin jotenkin mieltänyt, että vaunut seisoo Yyterin leirintäalueella jossakin hiekan tuntumassa. Mutta ei, alueella et tiennyt meren läheisyydessä edes olevasi. Mutta se oli ok, vaunu pysyy puhtaampana ja kuitenkin hiekkainen ranta oli vain pienen kävelymatkan päässä.

Leirintäalue oli kaikin puolin hyvä. Taatusti alamme käydä täällä useamminkin. Ja ranta oli   I H A N A !
Ja nyt siellä tuli myös oltua, koska aurinko armas alkoi helliä nyt toden teolla!


Ihana Timo tuli yllätysvierailulle meidän tyttöjen luo rantaan, korissa oli vaikka mitä.
Kahvia, kylmiä juomia...myös Tsipalle. Tuo keltainen kannellinen tuossa on nimittäin Tsipan juomakuppi.
Kaikkea oli Timo ajatellut.

Kahvin kanssa pullaa, ja oli maidot ja sokerit tietty. Oli kananmunasämpylät, salamisämpylät.
Kainuun juustoleipää ja lakkahilloa (joo-o uskokaa pois!)  Ja mansikkarahkaakin vielä. 

Ihana maisema - ikävä!




Leirissä tuli sitten esim. pelattua puistoyatzyä, jossa en menestynyt

eikä Meikkukaan

Niinpä - hän heitti yatzyn ja sai 50 pistettä siitä!

Kivaa oli, vaikken oikein osannutkaan.
Kesällä on kaikki kivaa, mitä voi tehdä ulkona ja ihanien ihmisten kanssa!



1 kommentti: