11. maaliskuuta 2014

Dermosil

Minun inspiroijani on nyt ollut isosiskoni Sirpa. Ainakin päätellen kahdesta viimeisestä blogimerkinnästäni. Nyt esittelen teille Dermosil-tuotteeni. Nämä ovat mielestäni pääsääntöisesti hyviä ja edullisia ja niihin pääsin tutustumaan siskon avittamana. Kiitos pussillisesta ilmaisnäytteitä Sirpa!


Tänään vastaanotin nämä. Kaksi kaunista käsisaippuaa, mustaviinimarja ja saksanpähkinä. Nämä ottavat aikanaan paikkansa veskistä ja kodinhoitohuoneesta - jos maltan odottaa, että nykyiset saippuat loppuu!

Perheessä on miehiä, heitä varten on After shave balm. Näyte oli testattavana ja se sai kehuja. Sopii hyvin nuorelle ja kuivanpuoleiselle iholle. 

Alettuani syödä kalkkitabletteja, ovat kynteni alkanee vahvistua, siispä muukin hoito on tarpeen. Tilasin saksanpähkinäisen käsikuorinta- ja kynsinauhavoiteen. Keskellä lahjana tullut "dipattava" kynsilakan poistoaine.

Sitten vielä on tuo laitimmainen oikealla, kasvopesu. Sitä kehuttiin Dermosilin kotisivuilla ja ajattelin kokeilla. 

Sitten jo aiemmin ostamiani:



Minä tyttö olen kova rasvaamaan itseäni. Tämä on uusi karpalontuoksuinen vartalovoiteeni, ihana!
Kävin pesuhuoneessa ottamassa tämän kuvan. Tuo pinkki pullo on suihkuvoidetta ja on siis vartalonpesuun herkkäihoiselle. Meillähän niitä herkkäihoisia on pari kappaletta. Sit tuo suihkusaippua vasemmalla, sitä suosittelen suuresti. Tuote on jännä, kun sen kaataa kämmenelle. Saippua ikään kuin jämähtää eikä valu minne sattuu. Mutta sitten kun levität sitä iholle, käyttäytyy ihan kuin normi saippuat. Tykkään!

Tämä on aivan ihanan tuoksuinen tuote. Saksanpähkinäkäsivoide, koostumukseltaan ihana. Tilasin samalla kertaa tämän kanssa mustaviinimarjan tuoksuista käsivoidetta töihin, mutta siitä en pitänyt. Se jätti kädet kiiltäviksi.

Kabuki-sivellin, käytän puuterin levittämiseen ja on huippu hyvä!

Kiitos vielä Sirpalle tuotteiden perille toimittamisesta. Tänäänkin niin energisenä kurvasit polkupyörälläsi työpaikalleni <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti