8. syyskuuta 2013

Jukka 50v

Eilen, lauantaina 7. syyskuuta, järjestettiin sukulaisten, naapureitten ja ystävien kesken Jukalle yllätysjuhlat. Veljekset Jukka, Matti ja Ville lähtivät aamupäivällä rompetorille Hämeenkyröön ja sillä välin pantiin mökillä pöydät koreaksi.

Poikkeuksellisen lämmin sää suosi Jukan juhlia ja yllätyskin onnistui täydellisesti. Oli ihanaa olla mukana ilahduttamassa päivänsankaria. Jukka oli leppoisa ja nauravainen, kaikin puolin sopeva päivänsankari.

Pöytien antimet olivat aivan mahtavat. Mökkinaapuri Helander toi kaalisoppaa ja ns. omenahyvettä vaniljakastikkeella. Matti oli tehnyt omalla reseptillä tehtyjä kalaisia ruisleipäjutskia sipulilla ja smetanalla. Mökkinaapuri Tuula oli leiponut hyvää kuivaa kakkua ja Miljan tekemä täytekakku vasta hyvää olikin. Sitten oli vielä vanha ystävä/tuttu tehnyt loistavaa voileipäkakkua ja eipäs unohdeta Satun leipomia cookies-pikkuleipiä valkosuklaalla ja Dumlekarkeilla. Oi joi, mitkä juhlat!

Kuvat on mitä on, en oikein ole sinut kännykän kameran kanssa. Mutta jokunen kuva tuli räpsästyä sieltä täältä kuitenkin.







Sulkapalloo


Ihana Lola!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti