16. syyskuuta 2013

Harmeja

Olipa hermot koetuksella tän blogin kanssa viikon päivät. Ei tosiaankaan riittänyt se, että kamera hajosi viikko sitten. Sit lakkasi blogger toimimasta. Päästi kyllä sisälle ohjelmaan, mutta yritinpä tehdä sitä tai tätä, herjasi, että ohjelma on minulla jo auki toisessa laitteessa. Tuli siinä kikkailtua yhtä ja toista, mitä vain saatoin keksiä ja annoin jo kertaalleen hyvästit koko blogin pidolle. Kunnes Timo otti ja alkoi tutkia asiaa.

On mulla kyllä kätevä mies. Omistaa uskomattoman paljon kärsivällisyyttä juuri tietokoneasioissa ja sai kuin saikin homman taas pelittämään ja syy löytyi selaimesta. Vaihtoi käyttöön Firefoxin ja tässä sitä tehdään hymyssä suin blogia. Edellisestä kerrasta tuntuu olevan ikuisuus!

Kuvat on kännykän kameralla otettuja :( Arvio järjestelmäkameran huoltoajasta on kaksi viikkoa. Kuvaamisen ilo on poissa, mutta näillä on nyt mentävä. Tässä muutama kuva viime päiviltä.

Valoa pihapiiriin.  Mehän asumme "susirajan takana" eli ei valaise naapurien valot, eikä edes katulamppuja ole kuin parin kilometrin päässä.



Viime viikolla käytiin isällä. Pappa oli aikas pirtsakkana ja esitteli Jennalle kultakiviään.

Ullaa miellytti Lidlin korvapuusti. Perjantain tunnelmaa....

Rakas pihametsämme saa pikkuhiljaa ruskan värejä. Eikö ole kauniita nuo hämähäkinseitit, kun niissä on kastetta <3





4 kommenttia:

  1. Tuntuupa ihanalta nähdä pitkästä aikaa kuvia kotoota <3 25 päiväää!

    VastaaPoista
  2. Hupsista siis 21 päivää! <3

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että Timo sai systeemit toimimaan! Oma kamera tuntuu sitten sitäkin rakkaammalta, kun sen saa takaisin kätösiinsä :)

    VastaaPoista