Kuvassa vähän muitakin aineksia, keksit oli reseptissä Digestivejä, mutta mulla sattui oleen noita toisia. |
Keksit murskataan. |
Murujen sekaan sulatettu rasva, kanelia ja vaniljasokeria ja seos painellaan vuokaan. Paistetaan hetki uunissa ja valmistetaan täyte: |
Kerrankin oli käyttöä tälle Tupperware-tuotteelle. On meinaan aikaa, kun olen viimeksi tarvinnut. Keltuaiset vatkataan vaahdoksi. |
Tää jännä maito astiaan. Maidon sokeripitoisuus on 45%. |
Sitruunamehu sekä -raaste, molemmat taikinaan sekä keltuaisvaahto |
Täyte näyttää tältä |
Uuuuuuh Tämä oli tosi hyvää ja niin sitruunaista, että! Masi tuli ja yllätti taas...... |
...minähän leivon aina kannu päässä. |
Oi miten maukkaan näköstä!
VastaaPoista