6. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Perjantaini aloitti jumalanpalvelus Pirkkalan kirkossa, kuoro esiintyi siellä. Oli kyllä puhuttelevaa. Jumalanpalvelus ilman urkumusiikkia, ehtoollista ja ylistystä. Mustat alttarivaatteet ja alttarilla ainoastaan orjantappurakruunu kukkien ja kynttilöiden sijaan.

Lauantai oli työnpäivä. Heti aamusta aloitettiin, välissä käytiin isän luona, ja sitten takaisin "puusouvin" kimppuun. Tontiltammehan kaadettin muutama viikko sitten viisi hyvin isoa koivua, ja niitä teemme pikkuhiljaa polttopuiksi. Olivat niin vanhoja ja jo lahoamassa, että oli pakko kaataa ne, ennen kuin kaatuvat ja tekevät vahinkoa.




Nyt on maanantaiaamu ja pullataikina on nousemassa. Iltapäivällä menemme Sirpan luo päivälliselle. Siellä ovat Sinikan kanssa uurastaneet lähisuvulle ruokaa. Kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa! 

Kuvailu on jäänyt vähiin. Mutta pääsiäiskimppuni keittiön ikkunalla on niin kaunis, että siitä kuva ohessa. Toinen kuva on sitten aarteistosta, jonka sain haltuuni hiljakkoin. Yli kaksikymmentä vuotta sitten harrastimme dioja, ja sain ne nyt kaikki itselleni! Projektoria ja valkokangasta myöten. Aionkin tänne väliin laittaa noita ennennäkemättömiä kuvia, jotka melkein ovat päässeet vaipumaan unholaan. Nyt vuorossa Minna pääsiäistunnelmissa 2-3 vuotiaana <3 Laatu on hiukan kärsinyt, kun otin kuvan suoraan valkokankaalta.





Paistoihan se aurinkokin tänä pääsiäisenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti