30. heinäkuuta 2015

Kolme pysähdystä

Maltettiin sitten viimein jättää Turun seutu ja ajettiin sunnuntaina Kankaanpäähän, Sfc Kuninkaanlähteelle. Siellä emme olleetkaan käyneet neljään vuoteen. Paikka ei ole ollut mikään meidän aikuisten suosikki. lähinnä siellä tuli aikoinan käytyä lasten toivomuksesta. Mutta nyt, ollessamme siellä Patun kanssa, ihastuimme paikkaan. Sen maasto koiraa ulkoiluttaessa on ihana! Patukin nautti, kun sai juosta täysin rinnoin mäntymetsässä risteilevillä poluilla.


joo, tämmönen Patusta on tullut. Kun jääkaapin ovi avataan, on salamannopeasti sisällä...eikun siis paikalla!

Patu tykkää nukkua ahtaasti :D





Uimaveden lämpötila 21 astetta. Tää on kyl kiva ja uijia riitti huonommallakin kelillä



Patu Pöksyhousu 10 viikkoa

Kahden Kuninkaanlähteellä vietetyn päivän jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Kauhajokea, tai tarkempi kohteemme oli Ojanperien tila Närvijoella. Siellä oli actionia kerrassaan, kolme kissaa, kaksi koiraa ja nämä:



Minipossu Leidi, joka ei ollut enää yksivuotiaana järin mini.
Leidi kuljeskeli pihapiirissä, ja Patu seurasi perässä :)


Suvin hevonen ja Emmatyttösen poni. Nämä vähän pelottivat Patua, ei yrittänytkään tehdä lähempää tuttavuutta.

Sitten ajetiin Vaasaan ja leiri pystytettiin Top Camping Vaasaan. Täältä käsin Timo kävi moikkaamassa Onkilahden Metallin, eli entisen yrityksensä porukkaa. Illalla sitten vielä kyläiltiin Raippaluodossa, Helgellä ja Gunvorilla. Heillä oli ihana paikka siellä, ja olivat vieraanvaraisia ja kaikin tavoin ihania ihmisiä.

Matkalla otettiin pakollinen pysähdys Suomen pisimmällä sillalla, ja hiukan unelias Patu skarppasi kuvanotossa hienosti.






Seuraava etappi on Sfc Kalajärvi, ja sinne saapuvat lauantaina Minna ja Meri :) Siellä on myös viikonlopun kestävät koirapäivät eli Patulla on tiedossa säpinää!



1 kommentti: