22. kesäkuuta 2015

Kesän eka lomaviikko ja "jussi"

   Edellisestä lomasta olikin vierähtänyt aikaa. Ei voine laskea lomaksi, kun otin joulusiivousten takia talvilomapäiviä kaksi. Viimeksi olin siis ollut oikeasti lomalla heinäkuun alussa viime kesänä. Ei huh huh! Ilmankos, kun ensimmäiseen leiripaikkaan Uudenkaupungin Rairantaan päästiin, näytimme tältä:





   No, Timo ei tietty vielä tuossa nukkunut mutta hetken päästä kyllä. Ja itseänikin väsytti niin, että jäi kahvikuppi juomatta :) Uudessakaupungissa käytiin perinteisesti kirpputoreilla ja nyt innostuimme piipahtamaan paikallisessa automuseossa. Vuonna 2014 suoritetun matkailijakyselyn mukaan se on Uudenkaupungin vetovoimaisin ympärivuotinen kohde ja sitä pidetään merkittävimpänä automuseona Suomessa.






   Sitten siirryttiin lempipaikkaamme Sfc Leporantaan Lietoon. Siellä on ihanat kalliot ja loistava uikkarisauna. Molempina siellä viettäminämme iltoina saunottiin pari tuntia ja käytiin ekan kerran uimassakin :) Tuolla myös innostuttiin lenkkeilystä joka päivä. Hyvä me!









   Tästä kuvasta tuli mieleen Tsipa. Osin tämä kesän ensimmäinen reissu oli todella surullinen, eikä kyyneliltäkään vältytty. Viime reissullahan oli vielä mukana meidän uskollinen karavaanarimme. Paljon puuttui, muutakin kuin kaveri kalliolla vieressä istumasta.


Rauman Poroholma, heinäkuu 2014
<3   <3

      Muutama kuva lenkkipoluiltamme. On näitä tällaisia niin paljon kivempi tallustaa, kuin Anianrantatien asfalttia edestakaisin...














   Kovasti tutkittiin sitten sääkarttoja, missä sataisi vähiten. Päätimme viettää juhannuksen Rymättylässä, Turun saaristossa. Sfc Saloranta, jossa emme ole koskaan aiemmin käyneet, sai meidät vieraakseen meren rannalle.
   Paikka oli erittäin positiivinen yllätys! Saimme hienon leiripaikan, upeat kuntoilumaastot ja ihanan rantasaunan juhannusaattona. 















Leiri sivusta katsottuna, ihana paikka!


Loimulohta


Se sininen hetki, juhannuspäivä muuttumassa yöksi <3

Kotimaani on niin kaunis!

   





















2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä ollut teillä.. Mutta kieltämättä Tsipa puuttuu noista kuvista jotenkin......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep - kyllä kai siihen kuitenkin tottuu pikku hiljaa :)

      Poista