29. toukokuuta 2014

Isäni on kivimies

Isä tuli käymään viemärikaivauksillamme, mukanaan mm. kivivasara, luuppi ja magneetti. Meidän silmissämme järkyttävä pihamaamme näytti hänen silmissään ihan erilaiselta!

Isääni on nimitetty jopa Etelä-Suomen taitavimmaksi kullanetsijäksi ja nyt joutuivat pihamme loputkin kivet hänen tarkastelunsa kohteeksi. Isähän on tämän tontin kivet jo tutkinut 1980 luvulta alkaen, taloa rakentaessaan, mutta nyt oli kaivuri kääntänyt esiin kiviä kahden metrin syvyydestä.

Sain kokea mukavia ja ikimuistoisia hetkiä arkisena keskiviikkona. Mielenkiintoinen kivi toisensa jälkeen sai isäni pysähtymään ja Timo toimi kivien halkaisijana. Mukaan isän kotimökkiin lähti yksi lupaava kivi, tarkempaa tutkiskelua varten.

Tuntui tosi hyvältä katsella isää omassa elementissään. Ja miten ihania kuvia sain :)




Timoa piti melkein toppuutella, niin innostunut oli :)

Sopevia miehiä <3



Isä on ollut lehtijutuissa monesti, tässä vain muutama lehtileike. Geologian laitos on palkinnut hänet useamman kerran ja vuoden 1992 syksyllä geologian laitos keräsi Pirkkalassa näytteitä isäni kultalöydön perusteella (Aamulehti 7.11.1992) ja noihin aikoihin täällä viriteltiin jopa kaivoshanketta. 






2 kommenttia:

  1. Pappa. ♥ Varmaan oli piristävä päivä papalle. :)

    VastaaPoista
  2. aivan ihania kuvia!! Voi pappaa. <3 Ja ihana timo hääräämässä.

    VastaaPoista