27. marraskuuta 2012

Oli kiva viikonloppu

Oli mukavaa, kun Make ja Satu tulivat ja viihtyivät kanssamme koko perjantai illan. Monet jutut siinä turistiin ja pelattiin tiukka matsikin. Lauantaina herättiin aikaisin (klo 8) ja aamupalan jälkeen lähdettiin  kaupungille. Menimme Koskikeskukseen, joka olikin kokenut täyden muodonmuutoksen sitten viime käynnin. Paikka oli muuttunut todella positiivisesti, esim. paljon uusia liikkeitä. Väylät olivat muuttuneet osittain, oltiin jopa välillä hiukan eksyksissä.

Sitten juhlistimme Timon syntymäpäivää ja kävimme syömässä legendaarisessa pizzaravintola Napolissa. Se on nostalginen paikka ja muistuttaa minua nuoruudesta ja huolettomista opiskeluvuosista. Olen onnellinen, että Napoli edelleen paistaa pizzojaan. Kaikki muut pizzeriat, joissa kävin  80-luvulla, ovat kadonneet.

Tuli tehtyä jouluostoksiakin, ja nehän toivat väistämättä joulumieltä. Lauantai, ja sunnuntai, iltoja tulikin vietettyä tunnelmoiden kynttilänvalossa.

Ja hei, parin päivän sisällä meille on luvattu lunta! Juuri sopivasti, koska Minna tulee kotiin <3

Ostettiin kyntteliköt noihin pikkuikkunoihin. Ihanat!

Pelitilanteita perjantailta. Pelin nimi on Bet your Brain.

Sunnuntai ja Timon syntymäpäivä.

Taisi tykätä Kuoma-saappaista.

Päivän ruokana lohta,

sitruunakermakastiketta

ja perunamuusia.


Synttärikahvit. Otin esiin joulukupit.


Joulun paras tuoksu ja sammaleet omasta metsästä.

2 kommenttia:

  1. Hyisintti eli hyasintti on kyllä aivan ihanan tuoksuinen. Mulla tulee siitä aina mieleen tarhaajat kun kaikki aina vei tarhantädille hyasintin. :) Ihanan tunnelmallista teillä.

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia.. harmittaa, että olin niin "out" koko viikonlopun jutuista :D

    VastaaPoista